Buitenschilderwerken

Algemene schilderwerken ’t Kwastje kan alle buitenschilderwerken voor u verzorgen. Wij staan in voor het vakkundig afwerken van uw buitengevel. Door het gebruik van de gepaste buitenverven kunnen wij u een perfect resultaat bezorgen. Voor een jarenlang plezier van de hoogste graad. De gevels worden gereinigd en geverfd met de juiste gevelverf. Wij verzorgen eveneens het lakwerk van uw buitenschrijnwerk zoals bijvoorbeeld ramen, deuren, garagepoorten, dakgoten, ...

Binnenschilderwerken

Met respect voor uw interieur, worden alle vloeren en meubelen met zorg afgedekt en afgeplakt, alvorens de werkzaamheden te starten. De binnenschilderwerken worden netjes en verzorgd voorbereid door machinaal met afzuiging te schuren. Uw huis is het waard om goed te worden onderhouden en er representatief uit te zien. Verzorgd schilderwerk draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekent bovendien waardebehoud van uw woning voor nu en de toekomst. Al de voorbereidingen en schilderwerken aan de diverse ondergronden gebeuren volgens de regels van de kunst. Met uiterst kwalitatieve verf en met 'liefde voor het vak', is er een uiterst hoog afwerkingniveau gegarandeerd bij het ’t Kwastje.

Gevelwerken

Kaleien

Een kalei-laag geeft een decoratieve, waterdichte afwerking voor overwegend oud metselwerk, geschilderde gevels, tuinmuren en beton. De kalei-laag wordt dik aangebracht met een blokborstel en afgewerkt met een verfsysteem dat op elke kleur kan gemaakt worden. Een kalei-laag geeft een zuiders karakter en staat ook heel decoratief op binnenmuren. De voordelen van kaleiën zijn onder andere:

  • kaleien zuigt geen water op, dus geen vochtplekken na regen
  • mooi resultaat
  • onderhoudsvriendelihjk
  • restaureert voegen, bakstenen en oude verflagen die los komen

Chemisch reinigen - uitslijpen van voegen

Waarom een prachtige gevel camoufleren? Inderdaad, al dat vuil verbergt dikwijls een echt meesterwerk. Wie weet bestaat uw gevel misschien wel uit zwarte façadesteen. Zwarte, gele, rode, ... het maakt niet uit. In combinatie met de juiste kleur voor de voegen straalt elke "oude" gevel terug die harmonie en rust uit, zoals hij oorspronkelijk was bedoeld. Voor een vakkundige opfrisbeurt van uw gevel maken wij gebruik van een chemisch product dat heel goede resultaten biedt. Geen gevaar voor stukken baksteen die uit de gevel worden gestraald of voor de ramen en deuren. Alles wordt namelijk zorgvuldig afgeplakt, zodat alleen je gevel word gekuist! Dit kan in combinatie met slijpwerken (voegen uitslijpen en terug heropvoegen door een gespecialiseerd voegerbedrijf) voor een mooi en stevig resultaat.

Crepi

Gevelbepleistering (silicone-hars pleister) is als afwerkingsproduct een steeds een grote rol aan het spelen in de hedendaagse architectuur. Het leent zich er toe zowel voor een zeer moderne look als voor de meer rustieke stijl. Zo kunt u een zeer persoonlijke toets en een trendy uitstraling aan uw woning geven. De voordelen van crepi zijn:

  • goed dampdoorlatend
  • zeer elastisch
  • kan in bijna alle kleuren geleverd worden
  • waterdicht

Professionele decotechnieken

Verf kan veel meer zijn dan een kleurtje aan de muur. Decoratieve effecten verlenen uw interieur een persoonlijke toets. 't Kwastje past dan ook decoratieve schildertechnieken toe en volgt de nieuwste trends op de voet.

Enkele technieken: Aqua Sensa (voor badkamer, douche en wellness), ICE (voor een extra diepte-effect), Maroc (decoratieve stuctechniek op basis van kalk en marmerpoeder), Stucco Mettalico (decoratieve stuctechniek met een metalliek effect), Stucco Velluto (matte en onderhoudbare stuctechniek voor binnenmuren)