Beton-technieken

Microcement is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Dit alles maakt het ideaal voor binnen- en buitenwerken. Maar het is ook geschikt voor vloeren, wanden en plafonds!

Klinkt dit al helemaal als een droom? We gooien er nog een schepje bovenop! Microcement maakt namelijk geen gebruik van voegen, hierdoor is het zeer eenvoudig in onderhoud en makkelijk om schoon te maken. Kwastje bv bewerkt elk mogelijk oppervlak, ongeacht hoe klein of hoe groot, met één doorlopende coating! Zonder naden en zonder scheuren.

Bovendien heeft microcement een zeer hoge weerstand. Het is resistent tegen intensief gebruik in de loopzones en tegen het contact met schoonmaakmiddelen! Daarom zie je deze techniek vaak verschijnen in badkamers en keukens.

Geef je ruimte een uniek en persoonlijk karakter en kies uit de verschillende texturen en de grote verscheidenheid aan kleuren die deze techniek te bieden heeft. Door middel van onze ambachtelijke verwerking oogt de afwerking nog unieker en exclusiever. Geen resultaat is te evenaren en geen twee oppervlakken zijn gelijk.

Mortex (Beal), Aqua Sensa (Boss Paints) en de gekende beton ciré look! Vergeet ingewikkelde renovaties. Bespaar tijd en geld dankzij de hoge hechtkracht van microcement, zelfs op tegels. Met nauwelijks enig verbouwingswerk en met een laagdikte van slechts 3 mm kunnen ruimten snel en eenvoudig gerenoveerd worden.

Bekijk enkele voorbeelden

Vraag een offerte aan